LINKÖPING

VÄLKOMMEN TILL LINKÖPING

Välkommen till Nailpro7, en nagelskola och nagelsalong med över 23 års erfarenhet inom branschen. Här kan du utbilda dig till Diplomerad Nagelterapeut med en trygg och godkänd utbildning. Du få ett gediget kurskit till varje utbildnig och har dessutom en erfaren lärare vid din sida genom hela utbildningen. 

Du har även möjlighet till specialanpasade utbildningar just för dig. Du kanske vill lära dig några nya tekniker, några nya nail art eller kanske prova nya material. Maryam skräddarsyr för dig!

Skolan är mysig och hemtrevlig, du känner det ombonat, som om det skulle vara din nya salong. Du har en station både för teori och för praktik.

Vill du ha en bra skola och en duktig lärare så besök Nailpro7 i Linköping.

 

  ANMÄL DIG HÄR  ​​​​

Nailpro7

Apotekaregatan 7
58227 Linköping

Tel: 0760270042
E-post:nailpro7@yahoo.com

Följ Nailpro7 på:
Instagram

 

Denna skola är godkänd av

 

sanna-suomela

 

Lärare: MARYAM ASGARI

Maryam har 23 års erfarenhet både som nagelterapeut och som hudterapeut. Det ger henne en gedigen grund för att förstå och lära ut sambanden mellan grunder, manikyr och appliceringstekniker. Maryam ser helheten. 

Idag arbetar Maryam mycket med den kreativa delen och skapar både olika former och spännade nail art. 

Maryam trivs verkligen i sin skola och salong.

- Kombinationen med att ha en salong och de kunder man har där, samt elever och den energi de ger gör att jag fortfarande älskar mitt jobb efter så många år, säger Maryam.

 

Produkten har blivit tillagd i varukorgen