Vanliga frågor

Nya regler från Eu om HEMA och Di-HEMA TMHDC

Från 12 november 2020 är det förslag på nya regler från EU, att nagelprodukter som innehåller HEMA och/eller D-HEMA TMHDC endast ska säljas till profesionella, utbildade och inte till privatpersoner. Alla som säljer måste först få ett diplom uppvisat innan det får ske en försäljning. Alla produkter som innehåller HEMA och/eller Di-HEMA TMHDC ska vara tydligt märkta med:

"Endast för yrkesmässigt bruk" och  "Kan orsaka en allergisk reaktion"

LÄS MER HÄR

 

Var är mitt paket?

Leveranstiden kan variera beroende på vart i Sverige paketet ska levereras.

Vanligtvis får du paketet 1-3 (helgfria) dagar efter ordertillfället.

Har ditt paket inte kommit fram inom tre dagar och du undrar var det är? Hör av dig till oss så hjälper vi dig.

 

 

Jag vill utbilda mig till nagelterapeut. Hur går jag tillväga?

Jättekul tycker vi! Gå in under utbildning och klicka dig sedan vidare till anmälan.
Du kan även kolla in våra skolor runt om i landet för att se vilken som passar dig bäst. 

 

 

Varför kan jag inte se priserna på proffsprodukter?

För att du ska ta del av proffsprodukterna så måste du vara diplomerad nagelterapeut eller hudterapeut.

För att ta del av proffsprodukterna fyller du i ditt konto som ett företagskonto vid registreringen. Du bifogar dessutom ditt diplom till oss så att vi kan se att du är utbildad och diplomerad.

När du har registrerat ditt konto som ett företagskonto så granskar och godkänner vi ditt konto nästkommande vardag.

 

Hjälp! Jag kommer inte ihåg mitt lösenord!

Ingen fara! Du kan enkelt återställa ditt lösenord genom att klicka dig in på "Logga in" och sedan vidare på "Jag har glömt mitt lösenord?". Därefter skriver du in din epost-adress du använt vid registreringen av ditt konto och klickar på skicka. Du kommer att få ett mejl med ett nytt lösenord skickat till epost-adressen. Får du inget lösenord skickat till dig kan detta bero på att du har angivit en felaktig epost-adress eller att du inte har något konto hos oss med den epost-adressen. Skulle det fortfarande bli problem så hör av dig till oss så hjälper vi dig!

 

 

Hjälp! Jag kommer inte ihåg mitt användarnamn!

Användarnamnet är den email du använde dig av när du registrerade ditt konto hos oss. Har du glömt bort vilken emailadress du använda dig av så hör av dig till oss så hjälper vi dig!

 

 

Vad är skillnaden på Gel eller Akryl?

Hybridgel eller Dipsystem?

Det finns ingen skillnad mellan olika konstmaterial vad gäller säkerhet eller “nyttighet” för naglarna. Alla material är härdplaster, som kräver utbildning för att användas säkert och korrekt. Inget är säkrare eller ofarligare - det är bara en myt!

Det farligaste för naglarna är en outbildad person som arbetar med härdplast i någon form.

Det är appliceringsmetoden mellan de olika typerna av produkter som i första hand skiljer sig åt. Baskunskapen är den samma oavsett vilket system man man väljer i sin grundutbildning, såsom anatomi, filteknik, produktkunskap och mycket annat, både praktiskt och teoretiskt. 

Varken akryl eller gel är bättre än den andra, det handlar mest om kundens livsstil, typ av naglar samt tycke och smak. Fördelarna med att kunna arbeta med flera system är många och ger en bredare service gentemot kundkretsen. Vissa naglar fungerar bättre med akryl, andra med gel, men de flesta passar med båda. 

Problem med hållbarhet handlar till största delen om arbetsteknik och produktkontroll och har mindre att göra med om man applicerar akryl eller gel på kundens naglar. Om du skall arbeta i en SPA miljö är dock ett luktfritt alternativ bästa valet, såsom gel. När du har gått färdigt din yrkesutbildning till nagelterapeut rekommenderar vi dig en påbyggnadsutbildning med andra system. En sådan utbildning varar i fyra dagar.

 

 

 

 

 

 


 

Produkten har blivit tillagd i varukorgen