Våra grundare av Nail Systems

Reni och Erik Mobrandt

renierik

Reni och Erik arbetade många år tillsammans till sjöss men 1999 beslutade sig Reni för att gå iland och utbildade sig till sin dröm – hon blev Nagelterapeut. Salong startades och det blev ju bara roligare hela tiden. 2003 tog Reni och Erik steget och startade distribution och skola i samarbete med NSI – Nail Systems International i Philadelphia. De utvecklade allt från grunden med utbildningsplaner, skolböcker och inte minst marknadsföring som var lite annorlunda på den tiden. 2008 gick även Erik iland och la då inte bara all ”ledig” tid på verksamheten utan då blev det verkligen all tid på verksamheten tillsammans med Reni.

Tillsammans reste de världen runt och tog fram många produkter till sortimentet som bland annat penslar, miljövänliga filar, elfilar, uv-lampor, verktyg och 2019 påbörjades arbetet med ett eget märke som skulle kunna komplettera sortimentet från NSI. Varumärket registrerades och produkterna certifierades. Tillsammans med ett team nagelterapeuter, där även Susanna var mycket tongivande, togs det fram produkter som skulle vara ”För nagelterapeuter - av nagelterapeuter”. Idag är dessa produkter en stor del av sortimentet.

Under dessa år har både Reni och Erik varit tongivande i branschen genom bland annat sin verksamhet i branschorganen SEYF och SANSA, som de var med och startade och Reni skrev stadgarna till båda föreningarna. De har skapat Nordens största tävling, Nordic Nail Open där hundratals terapeuter har tävlat och även blivit coachade av Reni och de internationella domarna. De har skapat en av de största skönhetsmässorna i Sverige, CosmoNord som samlar utställare och besökare i anrika Eriksbergshallen på en yta av hela 3000 m2. Reni har tillsammans med SHR ordförande skapat Gesällen för Nagelterapeuter och har själv både Gesäll och Mästarbrev.

Erik och Reni säger att de under åren har mött många terapeuter, lärare, leverantörer från många länder och det har alltid varit så inspirerande! Det har varit fantastiska år och så roligt att vi har fått dela med oss av allt vad vi har lärt oss under dessa år. Nu när Susanna tar över NailSystems känns det tryggt och samtidigt modernt. Vi gav NailSystems grunden - Susanna ger NailSystems framtiden. 

 

 

erik

reni

Produkten har blivit tillagd i varukorgen