ESKILSTUNA

VÄLKOMMEN TILL ESKILSTUNA

Vi på Salong Your Time har utbildat certifierade nagelterapeuter i flera år med mycket goda resutat. Utbildningen pågår i 17 dagar med start 17 Mars 2024. Kostnaden är 37.000 inkl. moms.

När du kliver in i våra lokaler kommer du direkt känna dig som hemma, i en atmosfär där lugn, harmoni och trygghet utspelar sig till fullo. Vi erbjuder utbildningar av högsta kvalité där du som elev alltid är vårat huvudfokus. Du får alltid gedigen utbildning med lärare som brinner för att få lära dig exakt allt dem kan. 

På våra utbildningar utbildar vi HELA dig så att du på din egen arbetsplats kommer arbeta tryggt och säkert. Vi ger dig alla verktyg för hur du ska kunna driva din verksamhet framåt och hur det blir som mest lönsamt för dig. Vi är 3 hungriga lärare som ser fram emot att få träffa just dig. Välkommen till oss!

  ANMÄL DIG HÄR  

 

Salong Your Time

Carlavägen 80
 633 51 Eskilstuna

Tel: 076-2985666
 E-post: salongyourtime@live.se

Följ Salong Your Time på:

Facebook
Instagram

Denna skola är godkänd av

 

 

lina-andersson

 

Lärare: LINA ANDERSSON

Halli hallå, Lina Andersson heter jag är 26 år gammal och född och uppvuxen i staden Eskilstuna. 

Jag är en glad och sprallig tjej som har passion för skönhet och framför allt naglar.

Jag fick 2019 chansen att börja arbeta på Salong Your Time i Eskilstuna och de har jag gjort sedan dess och älskar det. Intresset för att måla naglar har funnits där sedan barnsben men det tog ett tag att förverkliga drömmen.

Jag ångrar dock inte en sekund av mitt val och de bästa jag vet är att lacka naglar i roliga färger och tillsammans med kunden skapa naglar som framhäver stil och personlighet 😍

tina-karkulehto

 

Lärare: TINA KARKULEHTO

Tina Karkulehto, väldigt finskt namn, men född och uppvuxen i Eskilstuna.

Åldern är bara en siffra, men vi säger 40+ så vet ni på ett ungefär. 😉 Med vårdutbildning i grunden & arbete med både händer och fötter sen 2013, fastnade jag för den naturliga nageln.

Jag brinner för att lära ut om vård & välmående för att framhäva naturlig skönhet.

Som bonus är jag något konstnärligt lagd & väldigt kreativ, så allt med färg & form faller mig i smaken oavsett det gäller bryn eller nageldesign.

Jag måste säga att jag är ett STORT FAN av cateye-produkter bl.a.

sanna-suomela

 

Lärare: SANNA SUOMELA

Tjenahej! 

Sanna Suomela heter jag, 28 år! Jag driver salongen & skönhetsskolan, Salong Your Time  i Eskilstuna. Utbildare tillsammans med Tina & Lina, mitt dreamteam. Jag har jobbat med naturlig nagelvård, manikyrer sen 2013 & alltid brunnit mest för det. Jag älskar att utföra lyxiga manikyrer med sköna paraffinbad & handmassage. 

Jobbar jag med Gelpolish så fokuserar jag alltid på den perfekta lackningen, designer kan förekomma men då måste jag verkligen få sitta i min egen värld & få hålla det väldigt minimalistiskt. 

 

 

Produkten har blivit tillagd i varukorgen