Team Nail Systems of Sweden

Vi har samlat en portal med varumärken som står för högklassig kvalitet och säkerhet. Det skall vara säkert för tillverkarna, för miljön och för dig som terapeut. Vi säljer utvalda produkter till privatpersoner och de produkter som är märkta "proffsprodukt" säljer vi till utbildade diplomerade terapeuter. Du kan enkelt ansöka om konto i webbshopen, klicka på "Bli proffskund" överst på sidan.

Vi vill bli din bästa support och ge dig verktygen och möjligheten att arbeta:
SNABBARE - SÄKRARE - MER LÖNSAMT

We made it for You

 

nail-systems-logo

 

Vill du besöka oss hittar du oss på:
Stigbergsliden 5B
414 63 Göteborg

Butikens ordinarie öppettider är vardagar 9-15 men längst ner på startsidan ser du om vi har avvikande öppettider så kika gärna där!

Vill du ringa har vi telefon:
031 - 12 25 97

Vill du maila in en order:
order@nailsystems.se

Funderar du över något och inte vet till vem du ska vända dig, skriv till:
support@nailsystems.se

Sedan 2003 har Nail Systems of Sweden AB utbildat och givit support åt nagelterapeuter över hela Sverige. Vi lägger stor vikt vid att alla ska få en personlig support och svar på frågor så fort som möjligt. Vi vet hur frustrerande det är att vänta på att få hjälp och att vänta på varor kan bli ödesdigert.

Vi lägger stor vikt vid säkerhet i många plan. Alla våra produkter ska vara säkra för dig som terapeut, för tillverkarna och för miljön. Vi vill att utbildningar ska ge dig en gedigen och säker utbildning. Du ska vara trygg hos oss. Vi är anslutna till SEYF för att säkerställa att din utbildning blir bland de bästa i Sverige. 

Kontakta oss gärna om du funderar över något. Det spelar ingen roll vilket märke du arbetar med, eller om du inte är färdig med din utbildning, vi vill samverka med alla för en gemensam plattform. 

 

Susanna Wahlström

sannaprofil

Driver Nail Systems sedan Januari 2024. 

"Jag startade min resa redan 2008 då jag utbildade mig till nagelterapeut med alla dåvarande tekniker. Började med att hyra in mig på olika salonger som nagelterapeut, men allt eftersom tiden gick och jag fick både erfarenhet, kontakter och meriter genom tävlingar jag ställde upp i, så började jag själv hålla utbildningar för Nail Systems år 2011. 

Jag har tagit hem titlar som både svensk och nordisk mästare i naglar ett flertal gånger och vunnit medaljer i Nailympia. 

Hade jag inte övertalat mig själv att våga åka på den där första tävlingen i Malmö 2010 så hade jag aldrig varit där jag är idag. Jag har fått lära känna människor i hela landet, jag har lärt mig branschen och alla möjligheter yrket som nagelterapeut medför. 

Mitt mål är att sprida glädje, gemenskap, proffessionalism och trygghet i nagelbranschen. 

Jag ser fram emot att driva Nail Systems vidare i samma fina anda som grundarna Erik och Reni lagt grunden för."

susanna@nailsystems.se
​​​​

 

Hitta till oss

 

Produkten har blivit tillagd i varukorgen