GÖTEBORG

VÄLKOMMEN TILL GÖTEBORG

Du känner dig hemma direkt du kliver in genom dörren. En stor och modern skola där du finner allt du behöver till din utbildning eller din salong. Kaffet puttrar i köket och det finns alltid en kopp till dig. Goda råd om det mesta finner du även hos alla som jobbar här och "team-känsla" når verkligen en ny nivå.

Vi sätter din säkerhet högt och varje arbetsstation har givetivs ett godkänt utsug. Du får lära dig tekniker som skonar din kropp mot arbetsskador men samtidigt en hel del knep av vår kunniga lärare. Hur man arbetar mer lönsamt, hur man gör vackrare naglar, hur man gör återbesök på kortare tid, det är några svar du får under din utbildning.

 

  ANMÄL DIG HÄR 

Nail Shape by Sweden

Nail Shape by Sweden

Stigbergsliden 5B

414 63 Göteborg

Tel: 031-21 77 77 

E-post: info@nailshape.se

Följ Nail Shape på:

Hemsida

Facebook

Instagram

 

Denna skola är godkänd av

 

Dina lärare är:

 

susanna-profilbild

 

 

 

SUSANNA WAHLSTRÖM

Susanna har en passion och nyfikenhet på allt vad som finns i nagelvärlden. Vill du ha en gedigen grundutbildning och se de senaste teknikerna är Susanna din bästa coach. Hon har en målmedvetenhet utöver det vanliga och det visar sig i framgångar i tävlingssammanhang både nationellt och internationellt. Flerfaldig har Susanna tagit första plats i Svenska Mästerskapen, vilket talar sitt tydliga språk. Du får en lärare med tålamod och sinne för detaljer, både klassiska och tendiga dekorationer. Vill du känna dig delaktig i ett team – ring Susanna!

martina-profilbild

 

 

MARTINA LINDMARK

Martina har en fantastisk konstnärlig ådra och ett mjukt öga för fina detaljer. Med tålamod och noggrannhet lär hon dig hur du, med logik och känsla, hittar lösningar på alla klurigheter. Hon lär dig se hur ljuset faller i din Nail Art, vilket ger dig en tro på dig själv långt efter utbildningen slut, för att kunna skapa dekorationer utöver det vanliga med extra djup och mycket wow-faktor.

Martina är en riktig glädjespridare och ger dig all självkänsla till att själv lösa problemen – likväl när det gäller Nail Art som det gäller att vinkla penseln för det bästa och snabbaste sättet att applicera akryl eller gel. Martina ger dig verktygen för din framtida karriär.

 

 

Produkten har blivit tillagd i varukorgen