Nagelterapeut utbildning Göteborg

 

Nagelterapeut utbildning

Välkommen till vår certifierade nagelterapeut utbildning på Stigbergsliden 5B i Göteborg! Vi på Nail Systems har utbildat nagelterapeuter i hela 21 år sedan 2003 med många nöjda elever.

Här känner dig hemma direkt du kliver in genom dörren. En stor och modern skola där du finner allt du behöver till din utbildning eller din salong. Kaffet puttrar i köket och det finns alltid en kopp till dig. Goda råd om det mesta finner du även hos alla som jobbar här och "team-känsla" når verkligen en ny nivå.

Vi sätter din säkerhet högt och varje arbetsstation har givetivs ett godkänt utsug. Du får lära dig tekniker som skonar din kropp mot arbetsskador men samtidigt en hel del knep av vår kunniga lärare. Hur man arbetar mer lönsamt, hur man gör vackrare naglar, hur man gör återbesök på kortare tid, det är några svar du får under din utbildning.

 

  ANMÄL DIG HÄR 

Nail Systems of Sweden
c/o
Nail Shape

Stigbergsliden 5B
414 63 Göteborg

Tel: 031-12 25 97
E-post: info@nailsystems.se

Denna skola är godkänd av

 

 

Om utbildningen

Utbildningen till nagelterapeut omfattar totalt 17 skoldagar, och de är uppdelade på tre skolveckor (måndag till fredag) och två examensdagar. Mellan varje skolvecka har du hempraktik, då du har möjlighet att arbeta eller studera som vanligt, samt utföra din hempraktik. Du skall ha gjort minst 10 manikyrer med gellack, 10 förlängningar på tipp och 10 förlängningar på mall, innan din examen.

Lektionstider

Lektionstiden är dagtid mellan klockan 09.00 – 16.30

Antal deltagare

Vi tar max in 8 elever per utbildningstillfälle.

Priset på utbildningen

Denna nagelutbildning på 17 dagar kostar 37.000 inkl. moms.

I utbildningen får du med ett stort kit med nagelprodukter och utbildningslitteratur för nagelterapeuter till ett värde av 18.000:- inkl. moms. Produktkitet tar du med dig hem efter utbildningen och det ger dig en bra start i din nya yrkesroll som nagelterapeut.

 

 

Dina lärare är:

Sannaprofil

SUSANNA WAHLSTRÖM

Susanna har en passion och nyfikenhet på allt vad som finns i nagelvärlden. Vill du ha en gedigen grundutbildning och se de senaste teknikerna är Susanna din bästa coach. Hon har en målmedvetenhet utöver det vanliga och det visar sig i framgångar i tävlingssammanhang både nationellt och internationellt. Flerfaldig har Susanna tagit första plats i Svenska Mästerskapen, vilket talar sitt tydliga språk. 

 

 

Kimprofil

KIM MARÖ

Kim Marö är en inspirerande och omtyckt nagelterapeut som hela tiden strävar efter att utvecklas och förbättra sig, både som nagelterapeut och som lärare. Hon ser till att du får den utbildning och träning du behöver för att bli en skicklig nagelterapeut.

 

Produkten har blivit tillagd i varukorgen