We made it for you!

Inloggning


Välkommen till den nya, snabba hemsidan och webbshoppen!

Vi hoppas allt fungerar med ditt konto och att du kommer ha mycket trevligt att botanisera bland i vår nya butik. Du hittar alla produkter snabbt genom SÖK uppe till höger. Du kan söka i menyerna istället och FILTRERA för att få fram det du söker. Du kan trycka på hjärtat på varje produkt och spara den i din egen FAVORITLISTA. Det är några av de nya smarta och snabba (!) funktionerna.

Om du upplever att det är något som inte fungerar med ditt konto nu när vi har bytt från ett system till ett annat så börja med att:
1) Klicka på "jag har glömt mitt lösenord" eftersom alla lösenord måste tyvärr bytas.
2) Om det inte fungerar så kontakta oss på supporten (länk uppe till höger) eller ring till oss: 0522-15060, så hjälper vi dig så fort som möjligt.

Som registrerad företagskund har du möjlighet att logga in här, för snabbare orderläggning, möjligheten att se tidigare beställningar och för att se dina proffspriser. För att skapa ett konto klicka du på "Bli proffskund" uppe till vänster.
Som privatperson har du också möjlighet att skapa ett konto genom att kryssa i "Skapa inloggningskonto" i kassan när du lägger en order. Då skickar vi ett lösenord till din e-postadress.

Jag har glömt mitt lösenord

Produkten har blivit tillagd i varukorgen