Diplomerad Nagelterapeut! 

 

Bara titeln låter lockande, eller hur - och du blir det internationellt!

Hos oss får du en godkänd utbildning som gör att du kan arbeta
SNABBARE - SÄKRARE - MER LÖNSAMT

Vi vill gärna välkomna dig till en godkänd utbildning med NSI i Sverige. Hos oss få du en utbildning som ger dig stora möjligheter både här i Sverige och även internationellt. NSI skapar produkter av högsta klass och dina lärare lär dig de bästa teknikerna. Som nagelterapeut kommer du arbeta i ett skapande yrke och möta många människor från alla samhällsklasser och yrkeskatekorier. Du kommer att arbeta med kvinnor, och män, som har problem med sina naglar, såsom nagelbitare, naglar som skivar sig, ojämn form - eller de som "bara" vill få sina naglar vackra. Kanske för ett speciellt tillfälle som student eller bröllop. 

 


 

I varje utbildning ingår alla grunder med både Manikyr och Nagelterapeut. Du kommer att få lära dig den Klassiska Manikyren, alla manikyrers grund, men även SPA behandlingar och hur du sätter samman din egen manikyr. Du kommer få en gedigen kunskap med Leighton Denny Expert Nails och BCL Spa Organics - två framstående märken för manikyrer både i salonger och på välkända SPA.

Dessutom får du en gedigen grund om anatomi, sjukdomar och åkommor, filteknik, lackningsteknik och en portion med eget företagande och hur du arbetar säkert. 

När du läser Nagelterapeut får du en bred kunskap om produktkemi, appliceringstekniker, avancerad filteknik, tippsättning, skulptering på mall - bara för att nämna en del.

Dessutom får du den bästa supporten både under din utbildning och efter när du skall starta din verksamhet.

Vi har skolor på flera städer runt om med fantastiska lärare. Titta i vårt kalendarium när nästa utbildning startar närmast dig.

 


UTBILDNINGAR GODKÄNDA AV

 

 

 

 

Produkten har blivit tillagd i varukorgen