Detta är utbildningen för dig som vill utbilda dig till Nagelterapeut från grunden.
Hos oss får du en SEYF godkänd utbildning som gör att du kan börja arbeta som nagelterapeut direkt!
Ett stort startkit ingår som har ett värde av hela 18.000:- elfilen och bits blir dina efter utbildningen och dessa får du såklart ta med dig hem!

Du kan välja en utbildning med NailSystems Acrygel och NSI Balance Gel i samma utbildning - eller en utbildning med NSI Attraction Akryl

 

​​​Förkunskaper

Du behöver inga förkunskaper för denna utbildning

Antal deltagare

Vi tar in max 8 deltagare per utbildningstillfälle.

 

Pris

37.000:- ink. moms (29.600:- ex moms) och då ingår det produkter och utbildningslitteratur, som du får ta med hem, till ett värde av 18.000:- ink.moms (14.400:- ex. moms). Det ingår även både elfil och bits, som du också får ta med dig hem. 

Efter din anmälan får du en faktura på anmälningsavgiften 2.000:- ink. moms (1.600:- ex. moms), när den är betald är du garanterad en plats. Om du avbokar din plats betalas inte anmälningsavgiften tillbaka. Om utbildningen blir inställd betalas avgiften tillbaka. 15 dagar innan kursstart skall resterande avgift betalasOm du avbokar 7 dagar innan kursstart återbetalas det resterande beloppet endast med läkarintyg eller liknande.

Lektionstider

Lektionstiden är dagtid mellan klockan 09.30 - 17.00 

Antal dagar

Utbildningen omfattar 17 dagar uppdelade på 4 moduler. I de tre första modulerna är det fyra lektionsdagar följt av en salongsdag med praktik på skolan. Det är oftast två veckors uppehåll mellan varje modul då du kan ha din hemmapraktik, på tid och plats som passar dig. Du skall ha gjort minst 10 klassiska manikyrer, 10 förlängningar på tipp och 10 förlängningar på mall. Den sista modulen är två examensdagar.

Skolsalen

Våra skolor uppfyller Arbetsmiljöverkets alla krav för att du skall arbeta i en säker miljö. Förkläde, handskar och munskydd, som du får ta med dig hem, ingår i varje utbildning till Diplomerad Nagelterapeut. Vid varje arbetsstation står ett Filtronics utsug som är dokumenterat godkänt enligt Arbetsmiljöverkets kriterier. Vi är måna om din hälsa och vill att du skall ha en säker miljö.

Klasserna

Alla klasser till Diplomerad Nagelterapeut är små, med max 8 elever, för att vi skall kunna ge dig den bästa support under dina lektioner. Din lärare kommer hela tiden att vara med i skolsalen för att se att alla detaljer sitter rätt, så att du arbetar säkert och effektivt. Supporten slutar inte i skolsalen. Vi håller kontakt genom mail, Facebook, telefon eller vad som passar just dig.

Produkter som ingår i produktkitet

Kursdagar

Utbildningen till Diplomerad Nagelterapeut är 17 dagar fördelad på 4 moduler med två veckors mellanrum där tid för hemmapraktik ges.

Du kan även göra din praktik på flera av våra skolor.

Modul 1 är 5 dagar klockan 09.30-17.00 och vi fokuserar på:

Anatomi, Hygien, Säkerhet och Ergonomi, Naglars sjukdomar och åkommor, Entrepenörskap, Produktkunskap, Filteknik, Manikyrer, Gellackning.

Modul 2 är 5 dagar klockan 09.30-17.00 och vi fokuserar på:

Produktkunskap, Appliceringstekniker och Appliceringstekniker med tipp, Härdplast, Fördjupad filtekniker, Elfil.

Modul 3 är 5 dagar klockan 09.30-17.00 och vi fokuserar på:

Appliceringstekniker med mall, Återbesök, Nail Art, Olika system på marknaden.

Modul 4 är 2 dagar och där är det dags för din Examen.

 

Examen

Utbildningen avslutas med Examen som är uppdelad i tre delar. Du erhåller tre internationella diplom - ett för Manikyr, ett för Diplomerad Nagelterapeut och ett för Elfil - som är giltliga både i Sverige och utanför landets gränser.

Om du mot förmodan inte klarar Examen så är du välkommen tillbaka till skolan för att göra om provet utan kostnad. Svårare än så är det inte! Vi är noga med att du har fått så mycket kunskap som möjligt och att du skall vara stolt över dina diplom när du har dem. Du kan göra vackra naglar, du är en skicklig nagelterapeut och har jobbat hårt för att få dina doplom.

Du skall vara minst 18 år senast då du gör din Examen. Utbildningen kräver målsmans undersktift om du börjar innan då är 18 år.

​​​​

Uppföljningssystem

Vi har ett omfattande uppföljningssystem för att ge dig den bästa support när du skall starta ditt företag. Du är alltid välkommen tillbaka till skolan för kostnadsfri rådgivning, både praktisk och teoretisk. Du kommer under din utbildning även att lära dig om marknadsföring, kundvård, starta-eget och enklare bokföring. 

I varje utbildning ingår alla grunder med både Manikyr och Nagelterapeut. Du kommer att få lära dig den Klassiska Manikyren, alla manikyrers grund, men även SPA behandlingar och hur du sätter samman din egen manikyr. Du kommer få en gedigen kunskap med Leighton Denny Expert Nails och BCL Spa Organics - två framstående märken för manikyrer både i salonger och på välkända SPA.

Dessutom får du en gedigen grund om anatomi, sjukdomar och åkommor, filteknik, lackningsteknik och en portion med eget företagande och hur du arbetar säkert. 

När du läser till Nagelterapeut får du en bred kunskap om produktkemi och härdplaster, appliceringstekniker, avancerad filteknik, tippsättning, skulptering på mall - bara för att nämna en del.

Dessutom får du den bästa supporten både under din utbildning och efter, när du skall starta din verksamhet.

Vi har skolor på flera städer runt om med certifierade lärare.


Acrygel - Gel - Akryl

NailSystems har tillsammans med några av de duktigaste nagelterapeuterna i Sverige utvecklat en Acrygel som är framtaget till dig som nagelterapeut så att du skall kunna arbeta så snabbt som möjligt. Det är både enkelt att applicera och enkelt att fila i. Du kommer att bli så nöjd!

NSI har i sin egen fabrik i USA utvecklat både Gel och Akryl i över 35 år. Du kommer att arbeta med ett system som är utvecklat med mycket kunskap och erfarenhet från ett team internationella nagelterapeuter. 

Detta ger dig tryggheten att du arbetar med de bästa produkterna, utvecklade av noga framtagna recept och av de bästa råvarorna.
Alla produkterna är märkta med ett specifikt tillverkningsnummer, batchnummer, samt märkta med internationell märkning och svensk varningstext. 

Vi lär dig arbeta SNABBARE - SÄKRARE - MER LÖNSAMT

TEORI

● Anatomi och fysiologi

● Hygien och säkerhet

● Klassisk manikyr och SPA manikyr

● Produktkunskap och härdplaster

● Sjukdomar och åkommor

● Ekonomi och starta eget

● Förstärkning av egen nagel

● Applicering av tippar

● Skulptering på mall

● Permanent Fransk Manikyr

● Problemnaglar

● Filteknik med elfil

PRAKTIK

● Olika typer av manikyrer

● Lackningstekniker med nagellack och med gellack

● Handmassage

● Filtekniker

● Ergonomi

● Förlängning med tipp på modell

● Förlängning med skulptering på modell

● Praktik med Acrygel och Gel

● Dekorationer med lack och med färgad gel

● Glitter och bling

● Salongspraktik på skolan

● Praktik med elfil

 

Produkten har blivit tillagd i varukorgen