Det allra bästa med att utbilda sig till Nagelterapeut!

 

Att varje dag få ge utlopp för sin kreativitet och komma på nya ideér tillsammans med alla fina kunder man träffar och samtidigt bygga en karriär på det och dessutom vara en del av ett växande community!

Vänta inte! Utbilda dig till nagelterapeut idag.
Vi erbjuder utbildningar runt om i hela landet av högsta kvalitet med ett produktutbud/kurskit som är "top-notch", elfil ingår och du får ta med allt hem efter avslutad kurs! Hur bra? Vår styrka är vår kunskap och support - Vi finns där alltid för dig! 😍

 

Här hittar du våra kommande utbildningstillfällen.

___________________________________________________________________________________________________________

 

 

 

Diplomerad nagelterapeut - Gel + acrygel

Kurststart: Höst 2022

Plats: Uddevalla (Nailsystems)

 

 

Bara titeln låter lockande, eller hur - och du blir det internationellt!

Hos oss får du en godkänd utbildning som gör att du kan arbeta SNABBARE - SÄKRARE - MER LÖNSAMT

Vi vill gärna välkomna dig till en godkänd utbildning med NSI i Sverige. Hos oss få du en utbildning som ger dig stora möjligheter både här i Sverige och även internationellt. NSI skapar produkter av högsta klass och dina lärare lär dig de bästa teknikerna. Som nagelterapeut kommer du arbeta i ett skapande yrke och möta många människor från alla samhällsklasser och yrkeskatekorier. Du kommer att arbeta med kvinnor, och män, som har problem med sina naglar, såsom nagelbitare, naglar som skivar sig, ojämn form - eller de som "bara" vill få sina naglar vackra. Kanske för ett speciellt tillfälle som student eller bröllop. 

Läs mer här 

 

 

 

 

Produkten har blivit tillagd i varukorgen