Attraction Akryl nagelsystem - vidareutbildning

 

Detta är utbildningen för dig som vill utöka dina kunskaper med ett akrylsystem. Vi erbjuder denna utbildning till de som har gått sin utbildning hos oss, eller är utbildade nagelterapeuter från andra godkända skolor, system eller märken.

Anmäl dig här! eller Kontakta oss för frågor

 

Förkunskaper

Du behöver en godkänd utbildning i acrygel eller gel för denna utbildning

Antal dagar

Utbildningen omfattar 4 dagar uppdelade på 2 moduler. Den första modulerna är det tre lektionsdagar. Därefter är det uppehåll med tid för hemmapraktik, på tid och plats som passar dig. Den sista modulen är en examensdag. 

Lektionstider

Lektionstiden är dagtid mellan klockan 09.30 - 17.00

Antal deltagare

Vi tar in min 4 och max 8 deltagare per utbildningstillfälle.

Pris

9.700:- ink. moms (7.760:- ex. moms) och då ingår det produkter och utbildningslitteratur, som du får ta med hem till ett värde av 5.250:- ink. moms (4.200:- ex. moms).

Efter din anmälan får du en faktura på anmälningsavgiften 1.500:- ink. moms (1.200:- ex. moms) när den är betald är du garanterad en plats. Om du avbokar din plats betalas inte anmälningsavgiften tillbaka. Om utbildningen blir inställd betalas avgiften tillbaka. 

15 dagar innan kursstart skall resterande avgift betalasOm du avbokar 7 dagar innan kursstart återbetalas det resterande beloppet endast med läkarintyg eller liknande.

Ju fler tekniker du kan, ju bredare service kan du erbjuda dina kunder.

NSI har skapat ett unikt akrylsystem med tre olika bindningskomponenter – istället för vanligtvis två – vilket gör att Attraction är mycket lätt att applicera, lätt att fila i och ger inga luftbubblor. En av våra terapueter sa när hon gick över till NSI: "Det är ju lika lätt att arbeta med NSI akryl som att bre smör på en smörgås!" 

NSI är unik på marknaden med att tillverka all sin akryl i en egen fabrik, som ligger i Philadelphia i USA. Detta säkerställer och ger dig tryggheten att du arbetar med de bästa produkterna, utvecklade av noga framtagna recept och av de bästa råvarorna. Alla produkterna är märkta med ett specifikt tillverkningsnummer, batchnummer, samt märkta med internationell märkning och svensk varningstext. 

 

 


 

TEORI

● Produktkunskap NSI

● Förstärkning av egen nagel

● Förlängning på tippar

● Skulptering på mall

● Permanent Fransk Manikyr

● Övriga problem vi stöter på under utbildningen

PRAKTIK

● Arbete på övningshand och på kurskamrater

● Förlängning med skulptering eller tippar på modell

● Dekorationer med färgad akryl

● Glitter och bling

● Salongspraktik på skolan

 

Produkten har blivit tillagd i varukorgen