UDDEVALLA

VÄLKOMMEN TILL UDDEVALLA

En stor, ljus skolsal där du kan bygga upp din första "salong" och känna dig inspirerad av både lärare och studiekamrater. Med två lärare på skolan finns det mycket specialkompetens och vi vill att du skall utveckla dina förmågor.

Det finns ett godkänt utsug till varje station för din hälsa och säkerhet. Ditt utsug som du använder under utbildningen har du möjlighet att, till ett specialpris, köpa med dig hem efter din utbildning. Förkläde, handskar och munskydd följer med i varje grundutbildning som du också får ta med dig hem. Vi är måna om dig och här får du en gedigen grund att bygga på samt mycket support när du är "där ute...". Ett gediget kit med produkter ingår i varje utbildning. I varje utbildning till Diplomerad Nagelterapeut ingår både elfilsutbildning och elfil.

Under din studietid finns det möjlighet att göra din praktik på skolan och du är alltid välkommen tillbaka till skolan även efter din studietid för råd och problemlösning. Vi vill verka för en långsiktig support.

 

  ANMÄL DIG HÄR  

 

Kontakta oss

Nail Systems of Sweden ab

Trädgårdsgatan 8

451 31 Uddevalla

Tel: 0522-150 60

E-post:info@nailsystems.se

 

Denna skola är godkänd av

 

 

"Det bästa med utbildningen var främst alla trevliga och hjälpsamma personer.😍 Man kände sig alltid varmt välkommen och taggad för nästa steg i utbildningen."
- Felicia Lennström

"Produktutbudet om ingår i utbildningen var väldigt bra och man kunde alltid testa andra geléer om man ville under utbildningsdagarna, så kunde man köpa till om man tyckte något saknades.😊"
- Marie Leandersson

 

 

Dina lärare är:

reni-profilbild

 

 

RENI MOBRANDT 

Med över 20 års erfarenhet och med ett specialintresse för manikyrer och den naturliga nagelvården. Reni har en gedigen kunskap om företagsstart och en passion för support och att se andra lyckas. Arrangör för flera tävlingar i Sverige, både klassiska och nail art och av den nordiska  tävlingen Nordic Nail Open.
Domare sedan 2006, både i Svenska mästerskap och internationella tävlingar såsom världsmästerskapet Nailympia i flera länder.

 

 

 

 

camilla-profilbild

 

 

CAMILLA JÖNSSON

Camilla har ett för ögonen och det är DU som elev. Camilla är en mycket engagerad lärare som verkligen vill det bästa för varje elev. Hon har inte en grupp elever utan varje person ger Camilla en personlig coachning och löser tålmodigt alla problem. Med sitt engagerade sätt ser hon till att du når dina mål oavsett om det är grundutbildning eller avancerad Nail Art.

​​​​

 

Produkten har blivit tillagd i varukorgen