sanna-wahlstrom

 

Susanna Wahlström

Lärare inom Diplomerad Nagelterapeut

_________________________________________

 @nailshapesanna

 

Sanna driver salongen och skolan Nail Shape by Sweden som ligger beläget i Göteborg. Sanna är även regionchef för Göteborg.

 

Varför utbildade du dig till nagelterapeut och när var det?

Jag var med om en bilolycka ett halvår efter att jag tog studenten, och var sjukskriven en tid. 2008 ramlade jag över en annons om nagelutbildning och tyckte det lät som något som var kul att pyssla lite med i väntan på att jag skulle bestämma mig för att ev plugga vidare mot något annat yrke.

Men jag fastnade direkt för hela branschen och satte upp målet att jag ville kunna försörja mig på detta som var så sjukt kul! 

 

Arbetar du / kan du, alla NSI system? Har du någon favorit? Varför är just det systemet din favorit? 

Jag kan alla systemen, men har alltid föredragit akryl! På senare tid har ju Polypaste kommit och den är min stora favorit just nu! Där finns ju alla egenskaper som krävs tycker jag! Om jag ska göra extra långa naglar använder jag dock fortfarande akryl, iallafall i grunden, för att få bättre styrka! 

 

Vad är det som är så roligt med att utbilda?

Alltså, det är känslan av att jag nästan får vara en bläckfisk med massor av armar! Haha låter säkert jättekonstigt, men jag gillar kontroll och när jag utbildar får jag möjligheten att påverka branschen mer än om bara jag själv sitter och gör naglar! Nu får ju fler möjligheten och kunskapen att göra naglar på ”mitt” sätt samt möta kunder på ”mitt” sätt. Jag får verkligen vara med att påverka eleverna från grunden och på så sätt påverkas även hela branschen. 

 

Vilken är din favoritfärg / favoritdekoration? Favoritform på naglar?

Alla färger är min favorit, så länge grunden och strukturen i nageln är korrekt och vacker! 

Detsamma gäller formerna, så länge det är korrekt utfört är det vacker tycker jag, förutom kanske ”duck-nails”-formen som jag sett florera ibland, googla så får du se  riktigt illa ser det ut!

 

Vad gör du på fritiden? 

Innan jag fick barn så undrade jag lite vad fritid var... då hade jag jobbet i huvudet hela tiden och det kan jag sakna ibland, att få vara i denna världen dygnet runt! Men kropp och huvud mår ändå bättre efter att barnen kom och vardagen blev lite mer uppdelad. 

Ellie och Zelda är födda 2015 och 2018. Så på fritiden är jag gärna med familjen, busar, leker, och bara lever livet! Vi har ett mysigt hus i Hindås utanför Göteborg. Åker gärna till mina föräldrars stuga Sälen för att fiska och leva skogsmulleliv. 

 

 
Läs mer www.nailshape.se

 

 

Produkten har blivit tillagd i varukorgen