NSI Nagelterapeuter 

_________________________________________________________

Felicia Lennström

Diplomerad Nagelterapeut.

Grundutbildning Nagelterpaeut- Gel.

 

 

Felicia gick Nail Systems utbildning 2017 i Uddevalla.

Efter att ha kollat runt och hört av sig till olika skolor med godkända märken och utbildningar, där en av skolorna var Nail Systems. Känslan var bra för Nail Systems skola och den skola som Felicia tyckte att hon fick bäst inblick, hjälp och service hos. Dessutom låg Uddevalla närmast så det passade perfekt!

”Det bästa med utbildningen var främst alla trevliga och hjälpsamma personer. Man kände sig alltid varmt välkommen och taggad för nästa steg i utbildningen. Jag tycker att gruppen var så mysig och vi hade så roligt ihop, lagom många så att man alltid hann med att fråga och få hjälp. ​​Produkterna vi fick med var ett bra och brett urval, så att man fick prova på av många sorter. Vilket gjorde det lättare att hitta just det man själv tyckte var bäst att jobba med.”

Idag driver Felicia sin egen skönhetssalong, Felicias Nagelbod, med placering hemma på gården.

 

- "Jag älskar att jobba med naglar! Ångrar inte en sekund att jag valde detta yrke och att jag hoppade på just Nail Systems. Superbra service och jag blir alltid bemött med glatt humör.”

 

 

  @feliciasnagelbod

 

Marie Leandersson

Diplomerad Nagelterapeut.

Grundutbildning Nagelterpaeut- Gel.

Kurs i Nail Art.

 

 

Marie gick Nail Systems utbildning 2017 i Uddevalla.

Hon driver idag skönhetssalongen Maries Nails & Beauty.

​​​År 2017 valde Marie att helt byta bana från restaurangbranschen och skola om sig. Som utbildad konditor i grunden fanns saknaden för att få vara kreativ. Efter att ha hört en jingel på radion om att bli nagelterapeut väcktes en nyfikenhet och efter lite research av företaget bakom jingeln blev det bestämt, nytt yrke!

Valet föll på grundutbildningen med gelteknik som är doftfri. 

Det är snart fyra år sedan Marie startade sin resa och några va hennes kunder hänger fortfarande med på salongen var fjärde vecka.

- Det är underbart att få hjälpa nagelbitare att sluta bita. Att få se den förändringen och kundens stolthet efter några veckor är oslagbar. Ett nytt set naglar med lite längd, där jag får blanda med färger och använda glitter och annan design, är också otroligt kul"

 

 

  @mariesnailsandbeauty

 

Jasmine Wingstrand

Jasmine jobbar idag på salong Nail Shape tillsammans med underbara kollegor som stöttar och puschar varandra till tusen och Jasmine är otroligt tacksam till detta goa crew som har blivit som en familj! 

- "Jag älskar att jobba med naglar, att få vara kreativ, träffa människor, är väldigt socal av mig! Jag kämpar vidare med min kundkrets som växer och strävar efter nya mål att utvecklas som nagelterapeut!

 

  @nailbyjasses

Produkten har blivit tillagd i varukorgen