diplomerad nt

 

Detta är utbildningen för dig som har en manikyristutbildning och vill lära dig mer om nagelförlängningar och olika material.

 

 

 

Produkter som ingår  

manikyrkit

Pris

13.125:- ink. moms och då ingår det produkter och utbildningslitteratur, som du får ta med hem, till ett värde av cirka 5.000:- ink.moms. 

Efter din anmälan får du en faktura på anmälningsavgiften 2.000:- ink. moms och när den är betald är du garanterad en plats. Om du avbokar din plats betalas inte anmälningsavgiften tillbaka. Om utbildningen blir inställd betalas avgiften tillbaka. 15 dagar innan kursstart ska resterande avgift betalas. Om du avbokar 7 dagar innan kursstart återbetalas det resterande beloppet endast med läkarintyg eller liknande.

Lektionstider

Lektionstiden är oftast dagtid men kan variera från skola till skola. 

Antal dagar

Utbildningen omfattar 6 skoldagar och en examensdag.

Skolsalen

Våra skolor uppfyller Arbetsmiljöverkets alla krav för att du ska arbeta i en säker miljö. Vid varje arbetsstation står ett utsug som är dokumenterat godkänt enligt Arbetsmiljöverkets kriterier. Vi är måna om din hälsa och vill att du ska ha en säker miljö.

Klasserna

Alla klasser är små, med max 8 elever, för att vi ska kunna ge dig den bästa supporten under dina lektioner. Din lärare kommer hela tiden att vara med i skolsalen för att se att alla detaljer sitter rätt, så att du arbetar säkert och effektivt. Supporten slutar inte i skolsalen. Vi håller kontakt genom mail, sociala medier, telefon eller vad som passar just dig.

Examen

Utbildningen avslutas med examen som är uppdelad i två delar - teori och praktik. Du erhåller ett internationellt diplom.

Om du mot förmodan inte klarar examen så är du välkommen tillbaka till skolan för att göra om provet utan kostnad. Svårare än så är det inte! Vi är noga med att du har fått så mycket kunskap som möjligt och att du ska vara stolt över ditt diplom när du har det. Du kan göra vackra naglar, du är en skicklig nagelterapeut och har jobbat hårt för att få dina diplom.

Du ska vara minst 18 år senast då du gör din examen. Utbildningen kräver målsmans underskrift om du börjar innan du är 18 år.

Uppföljningssystem

Vi har ett omfattande uppföljningssystem för att ge dig den bästa support när du ska starta ditt företag. Du är alltid välkommen tillbaka till skolan för kostnadsfri rådgivning, både praktisk och teoretisk.

Du kommer under din utbildning att lära dig om marknadsföring, kundvård, starta-eget och enklare bokföring. 

Dessutom får du en gedigen grund om anatomi, sjukdomar och åkommor, filteknik, lackningsteknik och en portion med eget företagande och hur du arbetar säkert. 

Vi har skolor på flera städer runt om med certifierade lärare.

Alla produkterna du använder är godkända och märkta med ett specifikt tillverkningsnummer, batchnummer, samt märkta med internationell märkning och svensk varningstext. 

Vi lär dig arbeta SNABBARE - SÄKRARE - MER LÖNSAMT

 

anmäl dig här

Produkten har blivit tillagd i varukorgen