Maria Berglund

Lärare inom Diplomerad Nagelterapeut

_________________________________________

 @xtremebeautylulea

 

Maria driver Luleås största skönhetssalong och skolan Xtreme Beautey. Maria är även regionchef för Luleå.

 

Varför utbildade du dig till nagelterapeut och när var det?

Jag utbildade mig 2003 till Nagelterapeut. Jag valde att utbilda mig eftersom jag hade vänner som redan jobbade i branschen. Har alltid själv haft naglar innan och det är en väldigt kreativ bransch.

 

Arbetar du / kan du, alla NSI system? Har du någon favorit? Varför är just det systemet din favorit? 

Jag jobbar med alla NSIs system men en favorit är vår nya Builder in a Bottle som man enkelt kan göra en förstärkning under en gellack. Det håller väldigt bra för kunden och blir en snyggar form på nageln. Sen älskar jag NSIs akryl, den är så fin att jobba med. 

 

Vad är det som är så roligt med att utbilda?

Det roligaste med att utbilda är att se hur eleven blir duktgare och duktigare. Och få förmedla små trix och knep för att naglarna skall bli snyggare och hållbarare.

 

Vilken är din favoritfärg / favoritdekoration? Favoritform på naglar?

Just nu älskar jag röda och vinröda höstfärger. Favoritfärgerna varierar lite beroende på årstid. Sen är glitter alltid roligt att jobba med. Har  precis gått airbrush kurs se det är också en ny favorit. 

 

Vad gör du på fritiden? 

Jag har två frallor (franska bulldogs) som jag gillar gå på skogspromenader med. Mina hundar följer med mig på jobbet på dagarna. Sen försöker jag hinna träna och så klart umgås med mina barn och hitta på saker med dem.

 

Läs mer www.xtremebeauty.se

Produkten har blivit tillagd i varukorgen