We made it for you!

 

VÄLKOMMEN TILL LULEÅ

Välkommen till oss på Xtreme Beauty, vi finns på Kungsgatan 14 mitt i centrala Luleå. Vi har lång erfarenhet av utbildningar och är stolta att utbilda för Nail Systems. Vi erbjuder dig utan erfarenhet grundutbildningar men även fortsättningsutbildningar och teknikutbildningar för dig som jobbat ett tag och känner dig redo att ta nästa steg.

Vi har regelbundna kursstarter för dig som vill bli en diplomerad nagelterapeut. Hos oss hittar du också come-on overs så du kan pröva arbeta med vårat fantastiska material. Vi har utbildat inom naglar sedan 2007. Våren 2018 blev vi en del av team NSI. Vi har stora fräscha lokaler som uppfyller miljö och hälsas krav. Du är välkommen in till oss även innan kursstart för att se våra lokaler och träffa våran lärare. Hos oss blir du en i gänget och kan känna dig hemma. Vi finns här även efter avslutat utbildning och hjälper dig med alla ev kommande problem.

 

Nästa kursstart: 2022 Diplomerad Nagelterapeut- Gel.

 ANMÄL DIG HÄR 

 

Xtreme Beauty

Kungsgatan 14 

972 34, Luleå

Tel: 0920 - 22 20 00

Hemsida: xtremebeauty.se

E-post: info@xtremebeauty.se

Följ Xtreme Beauty på:

Hemsida

Facebook

Instagram

Din lärare är:

 

 

 

MARIA BERGLUND

Maria är diplomerad nagelterapeut sedan 2002. Hon har arbetat som lärare sedan 2007. Naglar är verkligen något Maria brinner för och verkligen älskar att utvecklas inom. Med Maria som lärare kommer du att lära dig från grunden vad som  krävs för att göra snygga naglar och hon förbereder dig inför en karriär inom nagelbranschen. Många skratt och anekdoter kommer utbildningen bjuda på men också lång erfarenhet och stöd som gör dig till en fantastik nagelterapeut. Under sina år som utbildare har Maria utbildat de absolut duktigaste och mest framgångsrika nagelterapeuterna i Norrbotten. Något hon är väldigt stolt över. Vill du bli en del av Team NSI tveka inte att höra av dig så hjälper vi dig komma igång.

 

Produkten har blivit tillagd i varukorgen