We made it for you!

VARMT VÄLKOMMEN TILL F-NAILS ACADEMY

Vi finns i ett trevligt område på Norrstrand I Karlstad. Salongen är ljus med sina stora fönster och högt i tak. Det finns fri parkering precis utanför dörren för dig som elev eller kund. Här strävar vi alltid att ge bästa professionella service och allt för att uppfylla just dina behov under utbildning eller som våran kund.

Vi  är en SANSA och SAYF godkänd nagelskola, som ger dig en bred och säker grund att stå på i ditt nya yrke. Vi erbjuder en riktigt kvalificerad nagelutbildning i samarbete med Nailsystems of sweden och använder högkvalitativa produkter.

Hos oss arbetar också duktiga nagelterapeuter, fransstylister och legitimerad sjuksköterska med gedigen kunskap om det mesta inom branschen.

I vår butik hittar du allt dina händer och naglar kan tänkas behöva. Vi är återförsäljare av produkter från märken som Nail Systems International (NSI), Leighton Denny Expert Nails och BCL SPA Organics.

 

 

Nästa kursstart: 2021-09-20 Diplomerad Nagelterapeut- Gel.

 ANMÄL DIG HÄR 

F-Nails Academy

F-Nails Academy

Vävaregatan 14B 

654 62 Karlstad

Tel: 0721-551233

E-post: info@f-nailsacademy.com

Följ F-Nails Academy på:

Hemsida

Facebook

Instagram

 

Denna skola är godkänd av

 

Din lärare är

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

YULIA ILBERG

Yulia är utbildad nagelterapeut och fransstylist sedan 2004, hon är även medicinsk fotterapeut. Sedan 2010 driver hon egen salong i Karlstad och sedan 2015 även skola.

Som elev får du en gedigen och noggrann utbildning hos Yulia, då hon har en fallenhet för detaljer. Med sin kreativa sida och stora kunskap om handmålade dekorationer får du alltid något extra i din utbildning. Yulia lär ut med energi och entusiasm och hon får varje elev att ta fram sin artistiska ådra för att skapa de vackraste naglarna. 

Hos Yulia hittar du glädje i varje lektion.

Yulia tävlar i nagelväldens alla delar och har deltagit i flertalet prestigefyllda tävlingar både nationellt och internationellt. Utbildad domare sedan 2015.

 

 

 

 

 
 

 

Produkten har blivit tillagd i varukorgen