We made it for you!

 

Välkommen till Karlstad

F-Nails Academy ligger i ett mysigt område på Norrstrand i Karlstad. Salongen och skolan är trevligt ljus med sina stora fönster och högt i tak. Gratis parkering ligger precis utanför dörren till dig som är elev. Vår trevliga lärare ger alltid bästa professionella service och allt för att uppfylla just dina behov under utbildningen. Vi erbjuder en kvalificerad och godkänd nagellutbildning och använder högkvalitativa produkter.

 

 

F-Nails Academy

Vävaregatan 14B

654 62 Karlstad

Tel: 072 155 12 33 

E-post: info@f-nailsacademy.com

Följ F-Nails Academy på:

Hemsida

Facebook

Instagram

 

Yuia Rezvykh

YULIA ILBERG

Yulia är utbildad nagelterapeut och fransstylist sedan 2004, hon är även medicinsk fotterapeut. Sedan 2010 driver hon egen salong i Karlstad och sedan 2015 även skola.

Som elev får du en gedigen och noggrann utbildning hos Yulia, då hon har en fallenhet för detaljer. Med sin kreativa sida och stora kunskap om handmålade dekorationer får du alltid något extra i din utbildning. Yulia lär ut med energi och entusiasm och hon får varje elev att ta fram sin artistiska ådra för att skapa de vackraste naglarna. 

Hos Yulia hittar du glädje i varje lektion.

Yulia tävlar i nagelväldens alla delar och har deltagit i flertalet prestigefyllda tävlingar både nationellt och internationellt. Utbildad domare sedan 2015.

 

 

 
 

 

Produkten har blivit tillagd i varukorgen