Ella Kingelin

Lärare inom Diplomerad Nagelterapeut

_________________________________________

 @beautybyellak

 

Ella driver salong & skola i Stcokholm och är vår regionchef för Stockholm Södra.

 

Varför utbildade du dig till nagelterapeut och när var det?

Naglar och skönhet har alltid varit ett stort intresse hos mig och jag älskar att få vara kreativ genom att skapa. År 2014 utbildade jag mig till nagelterapeut på Realgymnasiet i Stockholm. För mig var det självklart att jag skulle bli nagelterapeut när jag valde min inrkitning. 

 

Arbetar du / kan du, alla NSI system? Har du någon favorit? Varför är just det systemet din favorit?

Jag arbetar med både Gel och Akryl. Men arbetar främst med Gel som är en stor favorit hos mig. Gelsystemet är väldigt lätt att jobba med.

 

Vad är det som är så roligt med att utbilda?

Att få inspirera och att se elever utvecklas! Ge dem samma upplevelse som jag fick när jag gick min utbildning. Få deras kreativitet att klia ända ut i fingerspetsarna. 

 

Vilken är din favoritfärg / favoritdekoration? Favoritform på naglar?

Älskar alla typer av naglar, svårt att välja någon specifik design. Långa, korta, ballerina eller sqaure. Nude, glitter eller neon. Kan inte välja någon favorit.. jag älskar allt med naglar! :) 

 

Ditt bästa nagelminne? 

Har så många fina nagelminnen. Alla fantastiska kunder som följt med mig sen jag påbörjade min nagelkarriär. Att tillsammans titta till tillbaka på alla olika naglar vi har gjort genom åren. Alla tillfällen jag har fått jobba tillsammans med andra i samma brasch som har inspirerat mig. Ett annat starkt minne är när jag jobbat som nagelstylist på fashion week med många stora designers. Detta är bara några minnen och många fler kommer det bli.

Produkten har blivit tillagd i varukorgen