Christina Liljekvist

Lärare på Realgymnasiet Gävle

_________________________________________

 @realgymnasiet

 

Varför utbildade du dig till nagelterapeut och när var det? 

Jag utbildade mig till nagelterapeut 2006. Det började med att jag själv gick och gjorde mina naglar och blev nyfiken på yrket. Jag tycker om att arbeta med människor och tyckte att det verkade vara en rolig kombination med att få till de perfekta naglarna tillsammans med kundkontakten. 

 

Arbetar du / kan du, alla NSI system? Har du någon favorit? Varför är just det systemet din favorit? 

Jag arbetar helst med gel men har också fastnat för polypaste,  jag tycker att den är både rolig och lätt att arbeta med.


Ditt bästa - och kanske även ditt sämsta nagelminne 

Mitt bästa nagelminne är när jag startade min salong. De åren är bland de bästa och roligaste i mitt liv. Känslan av att ha en egen salong, mötet med alla härliga kunder och att få sätta sig in i allt som ett eget företag innebär. Det var några lärorika och roliga år.


Vad är det som är så roligt med att utbilda?

Nu har jag lämnat salongen bakom mig och utbildar gymnasieelever på Realgymnasiet i Gävle. Det roligaste i att utbilda är utan tvekan att se utvecklingen hos eleverna. Från lektion ett, när de flesta tror att det är omöjligt att göra ett set naglar på 1,5 timme…….till att de plötsligt fixar det när de närmar sig läsårets slut.

 

Läs mer www.realgymnasiet.se

 

Produkten har blivit tillagd i varukorgen