camilla-jonsson


Camilla Jönsson

Lärare inom Diplomerad Nagelterpaeut & Spraytan

_________________________________________

 Lust & Fåfänga

 

Varför utbildade du dig och när? 

2005 arbetade jag som montör inom industrin. (Ganska stor skillnad mot nagelterapeut! :-D ) De skulle flytta stora delar av monteringen utomlands. Då hade jag under en lång tid lekt med tanken att göra något annat och jag tyckte att det här med naglar verkade intressant. Så då tog jag tag i saken och utbildade mig och startade en egen salong. Ett beslut som jag aldrig ångrat. Naglar är ju sååååå roligt! 

 

Arbetar du/kan du alla NSI systems? Har du någon favorit?

Jag kan och arbetar med alla NSI system. Min grundutbildning var i gel och efterhand så har jag vidareutbildat mig i alla de nya, roliga och fantastiska system som erbjuds. Gelén ligger mig varmt om hjärtat men det senaste systemet Polypaste börjar bli en stor favorit för mig. Det är ett fantastiskt enkelt, lättarbetat, hållbart och roligt system. 

 

Vad är det som så roligt med att utbilda? 

Att få se när "poletten" trillar ner, att se när eleverna förstår, se när deras kämpande ger resultat, att helt enkelt se hur de "växer" är vansinnigt roligt. Att få äran att ge dem grunderna i allt som handlar om hur man på bästa sätt tar hand om naglar, bygger med material, hjälpa dem med tankar kring sin egna salong mm. Det är en otrolig förmån att få uppleva detta roliga på jobbet. 

 

Vilken är din favoritfärg/dekoration/form? 

Meeeeen måste man ha en favorit? ;-) Jag är en riktig "periodare". Ibland älskar jag de ljusa och skira nyanserna för att sen fastna i de härliga mustiga mörka färgerna eller varför inte de hysteriskt starka, glada och kraftfulla färgerna. Allt handlar om humör, magkänsla - helt enkelt vad jag känner för. När det gäller dekorationer så är jag likadan. Det finns såååå otroligt mycket roligt att välja på och det roligaste jag vet är att skapa naglar som passar min kunds personlighet och humör oavsett om det är klassiskt hellackade röda naglar eller om det är handmålade mönster. När det gäller form så tycker jag det viktigaste är att formen passar kundens fingrar, att det ser snyggt ut. Inga klumpiga, tjocka eller "felbalanserade" naglar. 

 

Vad gör du på fritiden? 

Min fritid älskar jag att spendera ihop med min sambo och min son, vara ute i naturen - gärna härliga skogspromenader, sköna cykelturer eller underbara turer med SUP:en. Dessutom så älskar jag ju att skapa och designa. Så sambon och jag renoverar vårt hus, designar många möbler som vi bygger själva. Allt för att få fram ett personligt, annorlunda och roligt hem som vi stortrivs i. 

 

 

Produkten har blivit tillagd i varukorgen