Balance gel nagelsystem - come-on-over

Detta är utbildningen för dig som redan kan arbeta med gel och har en godkänd utbildning i ett gelsystem, men vill utöka din kunskap och lära dig hur just NSI Balance gel system fungerar.

Anmäl dig här! eller Kontakta oss för frågor

 

Förkunskaper

Du behöver en godkänd utbildning i gel för denna utbildning

Antal dagar

Utbildningen omfattar 1 dag

Lektionstider

Lektionstiden är dagtid mellan klockan 10.00 - 15.00 

Antal deltagare

Vi tar in min 2 och max 8 deltagare per utbildningstillfälle.

Pris

2.500:- ink. moms (2.000:- ex. moms) och då ingår det produkter som du får ta med hem till ett värde av 3.625:- ink. moms (2.900:- ex. moms).

Efter din anmälan får du en faktura på anmälningsavgiften (hela avgiften 2.500:- ink moms) och när den är betald är du garanterad en plats. Om utbildningen blir inställd betalas avgiften tillbaka. Om du avbokar 7 dagar innan kursstart återbetalas det totala beloppet endast med läkarintyg eller liknande.

NSI har skapat ett system med en-stegs-gel som passar alla tekniker. Det finns flera olika vita med olika grad av självutjämnande samt även olika tröghetsgrader - viskositet –  clear, blush, radiant pink, cover pink för att nämna några. Detta är ett system som arbetar för dig. Dessutom finns det massor med färger och glitter gel.

NSI är unik på marknaden med att tillverka all sin gel i en egen fabrik, som ligger i Philadelphia i USA. Detta säkerställer och ger dig tryggheten att du arbetar med de bästa produkterna, utvecklade av noga framtagna recept och av de bästa råvarorna. Alla produkterna är märkta med ett specifikt tillverkningsnummer, batchnummer, samt märkta med internationell märkning och svensk varningstext. 

 


 

TEORI

● Produktkunskap NSI 

● Förstärkning av egen nagel

● Förlängning på tippar

● Skulptering på mall

● Permanent Fransk Manikyr

● Övriga problem vi stöter på under utbildningen

PRAKTIK

● Arbete på övningshand och/eller kurskamrater

● Dekorationer med färgad gel

 

Vi fyller dagen utifrån dina önskningar och frågor. Om du även vill titta på t.ex. filteknik visar vi dig gärna. Ta tillfället att höja din kompetens och arbeta snabbare. Med material och tekniker från NSI kan du få in en kund till om dagen på samma tid som du arbetar idag.

 

Produkten har blivit tillagd i varukorgen