Detta är utbildningen för dig som redan har en godkänd utbildning och arbetar som Diplomerad Nagelterapeut och nu vill utöka dina kunskaper i samma material med NailSystems Acrygel eller NSI Gel eller NSI Akryl.

NailSystems har tillsammans med några av de duktigaste nagelterapeuterna i Sverige utvecklat ett Acrygel system som är framtaget till dig som nagelterapeut så att du skall kunna arbeta så snabbt som möjligt. Det är både enkelt att applicera och enkelt att fila i. Du kommer att bli så nöjd!

NSI har i sin egen fabrik i USA utvecklat både Gel och Akryl i över 35 år. Du kommer att arbeta med ett system som är utvecklat med mycket kunskap och erfarenhet från ett team internationella nagelterapeuter. 

Detta ger dig tryggheten att du arbetar med de bästa produkterna, utvecklade av noga framtagna recept och av de bästa råvarorna.
Alla produkterna är märkta med ett specifikt tillverkningsnummer, batchnummer, samt märkta med internationell märkning och svensk varningstext. 

 

Vi lär dig arbeta SNABBARE - SÄKRARE - MER LÖNSAMT

 

Förkunskaper

Du behöver en godkänd utbildning för denna utbildning

Antal dagar

Utbildningen omfattar 1 dag

Lektionstider

Lektionstiden är dagtid mellan klockan 10.00 - 15.00 

Antal deltagare

Vi tar in min 2 och max 8 deltagare per utbildningstillfälle.

Pris

2.500:- ink. moms (2.000:- ex. moms) och då ingår det produkter som du får ta med hem till samma värde.
Du betalar för produkterna och får massa kunskap på köpet!

Efter din anmälan får du en faktura på anmälningsavgiften (hela avgiften 2.500:- ink moms) och när den är betald är du garanterad en plats. Om utbildningen blir inställd betalas avgiften tillbaka. Om du avbokar 7 dagar innan kursstart återbetalas det totala beloppet endast med läkarintyg eller liknande.

 

TEORI

● Produktkunskap Nail Systems of Sweden AB

● Förstärkning av egen nagel

● Förlängning på tippar

● Skulptering på mall

● Övriga problem vi stöter på under utbildningen

PRAKTIK

● Arbete på övningshand och/eller kurskamrater.

● Arbete på dig själv. Kom utan material på ena handen så kan du även känna på materialet både som kund och som nagelterapeut.

Vi fyller dagen utifrån dina önskningar och frågor. Om du även vill titta på t.ex. filteknik visar vi dig gärna. Ta tillfället att höja din kompetens och arbeta snabbare. Med material och tekniker från NSI kan du få in en kund till om dagen på samma tid som du arbetar idag.

 

DATUM

Nästa kurs på plats:

 

Online:

 

 

 

 

 

Produkten har blivit tillagd i varukorgen