Rhea Face Pro

Skincoding® Unika hudtillstånd -  Unika behandlingar -  Unika resultat

Rhea:s professionella hudvård är utvald sammansättning av behandlingar för varje kund. Rhea är inte ett på förhand fastställt behandlingsprotokoll, utan skapas av en serie mindre protokoll PROPHASER, vilka är delbehandlingar i ett ordinarie protokoll. 

Dessa PROPHASER är som vagnarna efter ett lokomotiv som kan kopplas ihop i olika sekvenser, för att skapa en rad behandlingsdelar som alltid är unika för varje kund.

Rhea:s professionella hudvård bygger på ett koncept att den professionella behandlingen kan anpassas fullt ut och för att skapas efter varje kunds behovs. Det gör behandlingen unik för varje kund. På riktigt. Varje gång.

Kontakta oss om du vill veta mer eller bli en Partner

Rhea Prophaser

 

  • Hudtyp och tillstånd (19)
  • Resultat (24)
  • Ingredienser (37)
  • Doft (31)
Filtrera
Hudtyp och tillstånd
Resultat
Ingredienser
Doft

 

Det skräddarsydda valet av behandlingar för varje kund ger ett oändligt antal rutiner, genom att kombinera PROPHASES på så många olika sätt. Det gör att Rhea Dermotecnologisten® kan blir skaparen av en unik behandling till varje kund som utförs på salongen.

Rhea-kabinprodukter är ett universum av upplevelser och situationer, som alltid är olika, skapade för att mötas i ett ögonblick som alltid har tre konstanta variabler:

•Multisensorisk neuro-estetisk stimulering
•Produkter med högt presterande
•Specifika och exklusiva manuella tekniker

Genom att kombinera dessa element tillsammans är målet; att INTE tillhandahålla standardiserade behandlingar, utan snarare att skapa en ritual av global wellness, engagera kunden i en föryngrande dimension, både när det gäller hud och på en psykologisk nivå.

 

Produkten har blivit tillagd i varukorgen