Regenerating Serum Moulding Mask

Regenererande serum för behandlingen Hot&Cold. Serumets aktiva ingredienser verkar bla regenererande för cellerna , stimulerar syntesen av hyaluronsyra och syersätter huden.

Storlek: 200 ml

Proffsprodukt
Proffspris - logga in

Regenererande serum för behandlingen Hot&Cold. Serumets aktiva ingredienser verkar bla regenererande för cellerna , stimulerar syntesen av hyaluronsyra och syersätter huden.
Panthenol; föregångaren till vitamin B5 (provitamin B5) och används i processer och behandlingar för den cellullära regenereringen i huden. Den förbättrar också hudens barriärfunktion, elasticiteten, nybildningen av celler och minskar potentiell hudkänslighet. Den hjälper änen till att upprätthålla den epidermiska homeostasen.
Bioplacenta EGFs; proteiner hämtade från så kallad Plant Bio Placenta, på grund av dess likheter med den mänskliga versionen. Dessa speciella molekyler har anti-wrinkle, revitaliserande, elastistiserande, regenererande, reparerande, närande och energigivande verkan. EGFs ( Epidermal Growth Factors ) stimulerar syntesen av hyaluronsyra, fibroblasterna och processerna för celltillväxt och separation. Tillväxtfaktorerna är proteiner som binds med deras receptorer på ytcellerna, så att cellulär spridning och/eller differentiering aktiveras. Tillväxtfaktorena reduceras med åldrandeprocessen. Dessa reglerar uttycket av den extracellulära matrixen, såsom kollagen, elastin och laminin. Tillväxtfaktorena är molekyler som ingriper i de tidiga stadierna efter vävnadsskada ( i reparationsprocessen ) eller i den normala tillväxten i vävnaderna.
ChronoComplex; är ett derivat från öljäst som förstärker hudens egna förmåga att skydda sig själv ifrån negativ påverkan från omgivningen, den verkar revitaliserande och ger huden fasthet samt syresätter huden genom att stimulera cellandningen.

 

Läs mer

Produkten har blivit tillagd i varukorgen