Refreshing Eye Concetrate

Uppfriskande ögonkoncentrat med EyeComplex 10 som behandlar ansamlingen av stagnerande vätskor, vilket gör kapillärerna svårare att tränga igenom. Ökar elasticiteten och naturligheten hos kollagen och elastin samt skyddar och reparerar cellerna på den telomera strukturen hos DNA. 

Storlek: 50 ml

Proffsprodukt
Proffspris - logga in

Uppfriskande ögonkoncentrat med EyeComplex 10, som behandlar ansamlingen av stagnerande vätskor, vilket gör kapillärerna svårare att tränga igenom. Ökar elasticiteten och naturligheten hos kollagen och elastin samt skyddar och reparerar cellerna på den telomera strukturen hos DNA. Innehåller också  
EyeComplex 10; ett specifikt ögonkomplex, en oligopeptid kombinerad av fyra olika aminosyror som kan motverka ansamlingen av stagnerande vätskor, vilket gör kapillärerna svårare att tränga igenom. 
Den hämmar också proteinglykationen, ökar elasticiteten och naturligheten hos kollagen och elastin; och ytterligare en oligopeptid, som genom en serie detaljerade biokemiska mekanismer skyddar huden från ljus och reparerar cellerna på den telomera strukturen hos DNA.
Oligopeptide 6;ett ytterligare oligopeptid som förstärker reparations- och förnyelseprocesserna i DNA och bevarar den cellulära ungdomligheten i huden.

DOFTNOTER;
Oparymerad

Läs mer

Produkten har blivit tillagd i varukorgen