LumiBlanc - uppljusande ansiktskräm PRO

Lumiblanc är en lätt kräm som ljusar upp och jämnar ut huden tack vare vitamin B3 och white peptide, en superaktiv ingrediens med 12 aminosyror som hämmar melaninproducerande mekanismer. Mikropigment från kiesel minskar synligheten av mörka fläckar medan retinol och tokoferol utför en antioxidantverkan i synergi med Bioplacenta EGFs (Epidermal Growth Factors).

Storlek: 100 ml


 
Proffsprodukt
Proffspris - logga in

Lumiblanc är en lätt kräm som ljusar upp och jämnar ut huden tack vare vitamin B3 och WhitePeptide, en superaktiv ingrediens med 12 aminosyror som hämmar melaninproducerande mekanismer. Mikropigment från kiesel minskar synligheten av mörka fläckar medan retinol och tokoferol utför en antioxidantverkan i synergi med Bioplacenta EGFs (Epidermal Growth Factors).
Produkten motverkar mörka fläckar från att uppstå och reducerar synligheten hos de som redan finns tack vare närvaron av WhitePeptide, vilket gör att hyn ljusas upp. Den återställer ljusheten och jämnheten i huden, tack vare de antioxidanta aktiva ingredienserna och den optimala ljusreflekterande effekten genom formulans förmåga.

DOFTNOTER;
Risblomma, Ros och Mysk

Läs mer

Produkten har blivit tillagd i varukorgen