Gel Mask Solidifying Spray

Solidifierande Spray som används till Jelly mask. Denna spray omvandlar gelmasken till en fast form vilket gör den enkel att avlägsna. Innehåller kalciumklorid som i kontakt med sodiumalginat, vilket finns i Face Gel Mask, reagerar kemiskt och omvandlas till kalciumalginat.

Storlek: 200 ml

Proffsprodukt
Proffspris - logga in

Solidifierande Spray som används till Jelly mask. Denna spray omvandlar gelmasken till en fast form vilket gör den enkel att avlägsna. Innehåller kalciumklorid som i kontakt med sodium alginat, vilket finns i Face Gel Mask, reagerar kemiskt och omvandlas till kalciumalginat.
Calcium Chloride;Kalciumklorid är kalciumsalt och saltsyra, dess kemiska formel är CaCl2. Vid rumstemperatur ser det ut som ett kristallint vitt pulver, mycket hygroskopiskt, mycket vattenlösligt, med bakteriostatiska och antimikrobiotiska egenskaper. Denna vätska i kontakt med soduimalginat som finns i Face Gel Mask, reagerar kemiskt och omvandlas  till kalciumalginat, som till skillnad från de ovan nämnda föreningarna inte presenterar sig i flytande form men i fast form. På detta sätt avlägsnas den applicerade gelmasken i ett fast format, vilket omvandlar denna behandlingsfas till en kosmetisk armbåge av kemisk transformation.

DOFTNOTER;
Oparfymerad

Läs mer

Produkten har blivit tillagd i varukorgen