Chlorophyll Mask Solvent

Lösning för klorofyllmask i behandlingen Phytoplant. Innehåller bla rosenvatten, hamamelisvatten och ruccolaextrakt vilka har lugnande, dämpande och antioxidanta egenskaper.

Storlek: 200 ml

Proffsprodukt
Proffspris - logga in

Lösning för klorofyllmask i behandlingen Phytoplant. Innehåller bla rosenvatten, hamamelisvatten och ruccolaextrakt vilka har lugnande, dämpande och har antioxidanta egenskaper.
Rosenvatten; är en antierytmematös ingrediens med kraftigt lugnande verkan, den påvisar också astringerande, formande och återfuktande egenskaper. Effekten av detta vatten är tydlig på hudrodnad, där man omedelbart märker en dämpning och lättnad i huden.
Hamamelisvatten; extraherad från homonymblomman, har detta vatten astringerande och renande egenskaper. Dess egenskaper som kelatbildare med stimulerande verkan på mikrocirkulationen, gör den till en utmärkt lugnande ingrediens för känslig hud.
Ruccolaextrakt; naturligt extrakt från ruccola som utgör en viktig anti-oxidant och skyddar funktioner på cellulär nivå. Ingriper i kroppens antioxidantrespons.
 

DOFTNOTER;
Grapefrukt, Hibiskusblomma och Apelsinblomma

Läs mer

Produkten har blivit tillagd i varukorgen