2Drain-Detox Biphasic Body Lotion 250ml

Avgiftande Bifasisk Kroppslotion som dränerar och avgiftar vävnanderna. En exklusiv bifasisk formula som bla innehåller ananas-, salladssikblads- och björkextrakt, vilka har dränerande och renande verkan i vävnanderna. 

Storlek: 250 ml

Proffsprodukt
Proffspris - logga in

Avgiftande Bifasisk Kroppslotion som dränerar och avgiftar vävnanderna. En exklusiv bifasisk formula som bla innehåller ananas-, salladssikblads- och björkextrakt, vilka har dränerande och renande verkan i vävnanderna. Den bifasiska formulan hjälper till att påskynda passagen av innehållande aktiva ingredienser. En effektiv formula som främjar dränering mellan cellerna och föhindrar noduler i huden.
Pneapple Extract; en flerårig växt vars frukt är halvvägs mellan en kotte och ett äpple, den har använts i århundraden som ett matsmältningsmedel på grund av enzymet bromaline, som har en jämnande verkan som minskar hudens fibröshet.
För utvärtes bruk. Innehåller många aminosyror, fruktsyror och spårelement (magnesium, kalium, mangan och kalcium) som minskar ödem och inflammation och utför en epiteliserande verkan.
Centella Asiatica Extract ; (salladspikblad) är en örtartad perenn vars blad ger triterpenoid saponiner som, genom att stärka vener, reducerar permeabiliteten, stimulerar dränering av vätskor medan alla närvarande flavonoider ger en antioxidant och avgiftande effekt.
Birch Extract; björkträdet är en av de första som växer löv på våren. Bladen och barken är källan till rening av aktiva ingredienser (koffeinsyra och klorogena syror,

Läs mer

Produkten har blivit tillagd i varukorgen